Om oss …

familjenbang
Sickan, Stellan, Leo och Emelie.

Tågluffen var vår bröllopsresa. Senast vi tågluffade var för 26 år sedan. Då oplanerat, kors och tvärs i Europa. Denna gång var vi lite mer uppstyrda med bokade boenden och en resplan.

SICKAN

Snart 5:e klassare som såg fram emot att komma till hotellet i Berlin första kvällen. Första kvällen på resa är alltid speciellt myspysig. Annars var resans höjdpunkt nog italiensk glass och stranden på Sicilien.

STELLAN

8-åringen som bara hade fotbollströjor nedpackade i 36-litraren såg fram emot TV-tornet i Berlin och att få fylla på lagret med fotbollströjor, vilket han också gjorde. Rejält.

LEO

Bibliotekarie. 45 år. Såg särskilt fram emot Neapel, vilket berodde på att jag läst Ferrantes Neapelkvartett. Omdömen som ”Neapel är ett tillstånd” och att staden bara kan älskas eller hatas har inte gjort min nyfikenhet mindre.

EMELIE

Art Director. 43 år. Åka tåg genom alperna och bada i en alpsjö var precis så bra som jag trodde. Att ligga på badstrand i Wien var lite otippad överraskning och Neapels mystik och pizza vill jag återvända till.

Annonser