Om oss …

familjenbang
Sickan, Stellan, Leo och Emelie.

Familjens tågluff 2017 var vår bröllopsresa. Senast vi tågluffade var för 26 år sedan. Då oplanerat, kors och tvärs i Europa. Denna gång var vi lite mer uppstyrda med bokade boenden och en resplan. Såklart fick vi blodad tand och i sommar ger vi oss ut igen. Denna gång England och ett kort stopp i Dublin.

SICKAN

Snart 6:e klassare som såg fram emot att komma till hotellet i Berlin första kvällen. Första kvällen på resa är alltid speciellt myspysig. Annars var resans höjdpunkt nog italiensk glass och stranden på Sicilien. Denna resa är det London och bra shopping som hägrar och hon har packat minimalt i sin lilla Lundhagsrygga.

STELLAN

9-åringen som i princip bara har fotbollströjor och en boll nedpackade i 36-litraren ser fram emot att återigen  få fylla på lagret med fotbollströjor, och kolla VM-matcher i det fotbollstokiga landet. Ett extra plus är ju att både Sverige och England är vidare till 8-delar…

LEO

Bibliotekarie. Såg senast fram emot Neapel, vilket berodde på att han läst Ferrantes Neapelkvartett. Han blev inte besviken och återvänder mer än gärna. Även hans resa kommer nog att gå i fotbollens tecken.

EMELIE

Art Director. Åka tåg genom alperna och bada i en alpsjö var precis så bra som jag trodde. Att ligga på badstrand i Wien var lite otippad överraskning och Neapels mystik och pizza vill jag återvända till. Men denna gång är det Cornvalls stränder och Scillyöarna som hägrar.

Annonser